SASSENHEIM - Op bezoek bij Ter Leede heeft AFC`34 afgelopen zaterdag een klinkende zege behaald. Met name dankzij een loepzuivere hattrick van Guillaume Rijssel werd het in Sassenheim 1-5 voor de Alkmaarders.

De immer hardwerkende aanvaller kende zijn hoogtepunt tussen de 28e en 45e minuut van de eerste helft. Daarin maakte hij de vroege achterstand, door een treffer van Carlito Fermina, eigenhandig ongedaan.

Het sterk spelende AFC'34 eindigde kort na rust de pretenties van de thuisploeg door via Ties Glas de vierde treffer te maken en in de slotfase voerde Daliel Afouzar de score nog verder op.

Komende zaterdag wacht er opnieuw een uitwedstrijd voor AFC'34 als men op bezoek gaat bij JOS watergraafsmeer.