ALKMAAR - Komende zondag staat voor Alkmaarsche Boys de tweede thuiswedstrijd en de vierde competitiewedstrijd op het programma als Con Zelo op bezoek komt.

Beide ploegen kennen elkaar nog van vorig seizoen toen de ploeg uit Waarland tot de laatste speeldag meedeed om de titel. Uiteindelijk moest Con Zelo die eer aan Dirkshorn laten en werd men in de nacompetitie na het nemen van strafschoppen uitgeschakeld door Spirit '30. Dit seizoen moet de ploeg van trainer Larbi Loukou het dus opnieuw doen in de vierde klasse en kende in tegenstelling tot Alkmaarsche Boys afgelopen zomer niet al teveel mutaties. Sebas van Balgooy stopte ermee en Geert de Graaf vertok naar BOL. Daar tegenover stond de komst van keeper Niek Groen van BOL en de ervaren Joeri van klink die overkwam van JVC.

De competitiestart van Con Zelo kan men gerust wisselvallig noemen want na een nederlaag (0-2 tegen Winkel) en een gelijkspel (2-2 bij De Koog) werd afgelopen zondag tegen Oudesluis de eerste overwinning behaald (4-1).

Men treft een Alkmaarsche Boys dat sinds afgelopen zondag koploper is. Na de overwinningen op Duinrand S (0-5) en Oudesluis (2-0) werd Succes met maar liefst 1-8 verslagen door de ploeg van trainer Roy Rowinkel. Door dit resultaat deelt Alkmaarsche Boys de koppositie met Alcmaria Victrix, maar is het doelsaldo (15-1) van de roodwit-geblokten vooralsnog beter.

Er staat zondag ongetwijfeld een spannende strijd te wachten op Sportpark Overdie alwaar Alkmaarsche Boys en Con Zelo om 14.00 uur zullen aanvangen onder leiding van dhr. Hoovenstat als scheidsrechter.

STAND 4e KLASSE A

1. Alkmaarsche Boys (3-9)
2. Alcmaria Victrix (3-9)
3. Hollandia T (3-6)
4. Texel '94 (3-6)
5. De Koog (3-5)
6. Con Zelo (3-4)
7. Winkel (3-4)
8. Duinrand S (3-3)
9. Succes (3-3)
10. Hugo Boys (3-1)
11. Oudesluis (3-1)
12. KSV (3-0)

PROGRAMMA 13 OKTOBER

Alkmaarsche Boys - Con Zelo
Winkel - Alcmaria Victrix
De Koog - Hollandia T
Texel '94 - Duinrand S
KSV - Succes
Oudesluis - Hugo Boys