ALKMAAR - Komende zondag 29 september staat voor Alkmaarsche Boys de eerste thuiswedstrijd in competitieverband op het programma. Promovendus Oudesluis komt dan op bezoek naar Sportpark Overdie.


VV Oudesluis schreef op 9 juni van dit jaar historie door voor het eerst in het bestaan van de club promotie naar de vierde klasse te bewerkstelligen. De ploeg van trainer Barry Hendry deed dit foor in Haralem de beslissingswedstrijd tegen Voorschoten '97 met 2-1 te winnen. Afgelopen zondag schreef de dorpsclub opnieuw historie door het eerste punt in de vierde klasse te pakken. In de thuiswedstrijd tegen De Koog werd verdienstelijk met 2-2 gelijk gespeeld door treffers van Jan-Willem Beekhuizen en Demys Dijkshoorn die vlak voor tijd een vrije trap tegen de touwen schoot.

Of Oudesluis het ook Alkmaarsche Boys moeilijk kan maken zal komende zondag moeten blijken. Bij de ploeg van trainer Roy Rowinkel lijkt het vertrouwen met de week te groeien. Na drie gewonnen bekerwedstrijden werd zondag in de eerste competitiewedstrijd met 0-5 gewonnen van Duinrand S door treffers van Remco Reinhard (3), Mick Boon en Thijs van den Oord.

Het duel Alkmaarsche Boys - Oudesluis begint zondag om 14.00 uur op Sportpark Overdie en staat onder leiding van scheidsrechter Wardougan. De wedstrijdbal wordt gesponsord door Rob Schutz.

Programma zondag 29 september

Alkmaarsche Boys - Oudesluis
KSV - Alcmaria Victrix
Winkel - Hugo Boys
Succes - Duinrand S
Texel '94 - Duinrand S
De Koog - Con Zelo