KOEDIJK - SV Koedijk is op eigen veld onder barre weersomstandigheden onderuit gegaan tegen Hercules Zaandam. Het middenmoot-duel werd met 2-3 gewonnen door de gasten.

Hercules Zaandam begon scherper dan de thuisploeg en strafte slordigheden van Koedijk direct af. Via treffers van Reino Kok en Jermin Martis nam men zodoende al in de openingsfase een 0-2 voorsprong. Luc Wagenaar deed nog voor de rust iets terug.

Toen Remco Reinhard in de tweede helft de gelijkmaker liet aantekenen leek Koedijk te kunnen doordrukken, maar kort hierna was het Jeremy Kho die voor een hernieuwde Zaanse voorsprong wist te zorgen. Mede omdat Vince Beets met rood werd weggestuurd kwam Koedijk deze klap niet te boven.

Komende zondag gaat de ploeg van trainer Jeroen Bommels op bezoek bij RKEDO in De Goorn.