OUDORP - Kolping Boys staat na drie wedstrijden in de vierde divisie nog altijd op nul punten. De ploeg van trainer Rob Klanker kwam in eigen huis tegen SJC al vroeg op voorsprong, maar stond na afloop toch weer met lege handen: 1-2.

Nadat al in de eerste minuut een treffer van de gasten uit Noordwijk was afgekeurd wegens buitenspel, wist Lars Rouppe van der Voort kort hierna wel de score te openen, toen de bal pardoes voor zijn voeten viel. Kolping Boys speelde hierna te slordig om aanspraak te maken op meer, maar hield de voorsprong wel tot de rust vast.

In de tweede helft werd het nit veel beter en het wachten was op de gelijkmaker van SJC. Die viel uiteindelijk halverwege de eerste helft toen El Yaakoubi een goede voorzet gaf op de ingevallen Ralph van Oosten die de bal via de paal en de handen van keeper Plomper binnen kopte. Al was er bij de thuisploeg nog de nodige twijfel of de inzet wel daadwerkelijk de doellijn had gepasseerd keurde arbiter Greveling het doelpunt op advies van zijn assistent toch goed. Tien minuten voor tijd kreeg de thuisploeg vervolgens opnieuw het deksel op de neus toen na een klutssituatie Chris Hoogervorst op de juiste plek stond om af te ronden.

Kolping Boys gaat komende zondag op bezoek bij Kampong in Utrecht.