AMSTERDAM - Kolping Boys wacht nog op de eerste punten in de vierde divisie. Zaterdag hield men op bezoek bij DVVA in Amsterdam lang stand, maar na de rust ging het helemaal mis voor de Oudorpers: 5-1.

De ploeg van trainer Rob Klanker stond halverwege de eerste helft nog op voorsprong door een treffer van Joreno Mandjes. Kort na aanvang van de tweede helft kreeg de thuisploeg een strafschop die werd benut door Sander Fillet. Op dat moment was er nog niet veel aan de hand voor Kolping Boys, maar hoe anders was het een half uur later. Jelle Spanninga zorgde in de 70e minuut voor de 2-1 en vervolgens ging alles mis wat er mis kon gaan. Nogmaals Spanninga, Scholten en Van Helberge zorgden uiteindelijk voor een 5-1 eindstand.

Kolping Boys komt komende week tweemaal in actie. Dinsdag gaat men in de vooronde van de landelijke KNVB-beker op bezoek bij HBC in Heemstede waarna men zondag in de competitie SJC ontvangt op De Nollen.