OUDORP - De derby in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal tussen Kolping Boys en SVW`27 heeft een remise opgeleverd. Op Sportpark De Nollen in Oudorp eindigde het in 2-2.

Het was de thuisploeg die binnen twintig minuten een voorsprong nam door treffers van Shadi Mansveld en Steven Dekker. Tussendoor had Joeri Kloosterboer namens de gasten op de lat gekopt.

Waar Kolping Boys in de eerste helft de betere ploeg daar liet SVW '27 zich na de rust gelden. Joeri Kloosterboer, midweeks al belangrijk met twee treffers in het bekerduel tegen Geel Zwart '30, zorgde al snel voor de aansluitingstreffer. Zeven minuten voor tijd viel de verdiende gelijkmaker toen Colin Kamp met een bekeken schot raak mikte.

Komende zaterdag speelt SVW '27 thuis tegen VV Egmond. Kolping Boys gaat dan op bezoek bij Blauw Wit W.