ALKMAAR - Na een zeer gezellige en dus geslaagde feestavond dienen velen vandaag weer fris en fruitig op de banen van ltc De Zes Wielen te verschijnen voor de start van het finaleweekend van Victorie Open Alkmaar. Deze zaterdag staan er vanaf 09.30 uur liefst 55 wedstrijden op het programma.


Na de wedstrijden op vrijdag en de daaropvolgende feestavond zijn het vandaag vooral veel halve finales die het programma vullen. In de HE3 is de eerste finalist inmiddels bekend daar Martijn de Does met 6-4, 6-1 won van Stef van Straalen. Vandaag volgt de andere halve finale tussen Mauk Smit en Twan Grooteman. In de HE4 staan er twee halve finales op het programma, namelijk Tim Emmerik tegen Ryan Jorna en Daan Lefting treft Chris de Waard.

Bovenstaande wedstrijden zijn slechts een klein deel van het overvolle programma van de zaterdag die aanvangt om 09.30 uur en tot in de late avond liefst 55 wedstrijden vol met de nodige spanning meebrengt. Buiten alle sportiviteit is er natuurlijk ook vandaag weer de nodige gezelligheid te verwachten op het tennispark aan de Hertog Aalbrechtweg en kan een ieder terecht voor een drankje en een hapje, bijvoorbeeld met de overheerlijke Surinaamse broodjes (kip en vis) van Pascal.

De uitslagen en het wedstrijdschema zijn te zien op de website van Toernooi.nl en meer info en foto's zijn te bekijken via Facebook en Instagram van Victorie Open Alkmaar.