OUDORP - Hekkensluiter Kolping Boys is ook in de thuiswedstrijd tegen Ter Leede zonder punten gebleven. Ondanks prima spel van de Oudorpers dat na een vroege rode kaart voor Daan Helder langdurig met tien man speelde.


Helder kreeg rood na ruim een kwartier spelen toen hij balverlies leed en dat probeerde te herstellen. Op advies van zijn assistent-scheidsrechter, die een overtreding had gezien, trok scheidsrechter Gommans rood en gaf de gasten uit Sassenheim een strafschop welke werd benut door Sieb Tutgers. Een flinke klap voor de Oudorpers die echter snel de organisatie were op orde hadden. Sterker, ondanks het ondertal kwam men na een half uur op gelijke hoogte toen Joey Gijzen een voorzet van de sterk spelende Steije Kee op waarde wist te schatten.

Na een uur spelen moest het Oudorpse tiental alsnog capituleren met twee tegengoals binnen vijf minuten via opnieuw Rutgers en Lars van der Steen. Kolping Boys beet nog van zich af met een rake vrije trap van Steije Kee en kansen voor Mohamed Ettouhlali en Joreno Mandjes, maar het verdiende punt was de ploeg van trainer Rob Klanker niet gegund: 2-3.